TOP

Merken Jacky Luxury en David Guetta nieuw bij Cast

Met ingang van het nieuwe inkoopseizoen zijn de schoenen van het dameslabel Jacky Luxury en de collectie van de beroemde DJ David Guetta verkrijgbaar in showroom 509.

De artiest David Guetta brengt zijn schoenen uit onder het label F*ck me I’m famous. Steps Ahead Agencies importeert beide merken.

Jacky Luxury   
Jacky Luxury is het snelst groeiende dames kledingmerk in Nederland. Het is dan ook opvallend dat dit label hun schoenen via schoenenretailers gaat verkopen. De collectie kenmerkt zich door open vrouwelijke sandalen en sneakers in vrolijke kleuren en slangenprints die bewerkt zijn met pailletten en studs. De prijzen variëren van 64,95 euro voor de sandalen tot 109,95 euro voor de sneakers.

David Guetta
De wereldberoemde Franse DJ brengt voor het eerst een schoenencollectie op de markt. David Guetta start gelijk met een uitgebreid aanbod van slippers, pumps met plateauzolen, sneakers en laarzen. Ook binnen deze collectie zijn pailletten en studs vertegenwoordigd. De prijzen van F*ck Me I’m Famous-schoenen liggen tussen de 19,95 euro en 69,95 euro.