TOP

Nelson Schoenen introduceert Orange Babies Collection

Schoenenfabrikant Nelson introduceert dit najaar een speciale Orange Babies-kinderschoenencollectie.

Vanaf 1 augustus is de collectie in de vijfenvijftig schoenenwinkels van Nelson verkrijgbaar. Van elk verkocht paar schoenen komt 5 procent direct ten goede aan Orange Babies; een stichting die als doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen.

Nelson Schoenen heeft een stoere najaarscollectie ontwikkeld, onder het label Orange Babies Collection, met diverse modellen laarzen en schoenen in de maten 21-39. Het winkelpersoneel zal alle klanten ook over Orange Babies informeren en hen vragen om donateur te worden.

“Nelson Schoenen is al jaren een waardevolle sponsor van Orange Babies. Zij dragen de complete financiële zorg voor ‘t Hope Village weeshuis in Windhoek, Namibië. Vorig jaar hebben de medewerkers massaal één werkdag aan ons laten uitbetalen. We zijn dolblij met hun donaties”, zegt Baba Sylla, algemeen directeur en oprichter van Orange Babies.

Paul Neelissen, algemeen directeur en eigenaar van Nelson Schoenen B.V.: “We zijn supertrots op deze collectie! Het is een trendy kidscollectie waarmee we ook nog eens de projecten van Orange Babies kunnen ondersteunen. We zochten naar een unieke manier om Orange Babies te kunnen ondersteunen maar ook om het te laten ‘leven’ onder onze medewerkers en klanten, wij denken dat dit hiermee is gelukt.”