TOP

New Age Agency van start als agent voor Ponche Woman

Ponche Woman heeft een nieuwe agent. In samenwerking met Elif Kadioglu van New Age Agency zet het Nederlandse vrouwenschoenenmerk in op verdere groei in de Benelux.

Beeld: New Age Agency

We leerden Ponche in 2017 kennen als aanvulling op de mannenschoenen van Melik Shoes, het bedrijf van ondernemer Melik Alphan. Inmiddels is het tijd voor expansie voor het vrouwenschoenenmerk. Het bedrijf richt zich hiervoor op Nederland en België en heeft met Elif Kadioglu een bevlogen agent aangetrokken. Kadioglu heeft tien jaar ervaring in de modebranche en wordt met New Age Agency niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop, maar ook voor de merkstrategie en pr. “In de hedendaagse markt waarin mode in versneld tempo naar de markt wordt gebracht via allerlei kanalen, is het van belang om vanuit verschillende facetten te bouwen aan het merk”, stelt ze in een aankondiging.

Ponche Woman

Onder de naam Ponche Woman brengt Melik Shoes collecties voor ‘vrouwen met een passie voor kwalitatief mooie schoenen, die hun vrouwelijkheid onderstrepen’. Dat gaat van stoere sneakers tot enkellaarsjes. Naast het design wordt ook aan de pasvorm veel zorg besteed. “Zodat de draagster ook op hakken de hele avond zonder pijntjes uit de voeten kan.”