TOP

Sneakermerk H32 schakelt Jimmy de Haan Agenturen in voor uitbreiding

Melik Alphan is een samenwerking aangegaan met Jimmy de Haan Agenturen voor de mannenlijn van sneakermerk H32. Doel is om het label te laten groeien en de naamsbekendheid te vergroten.

Beeld: Tom Wittebrood

Jimmy de Haan is per 1 juli 2023 de nieuwe vertegenwoordiger van de H32-mannenlijn, zo melden beide partijen in een aankondiging. Naast de showroom in Cast (foto) is het merk vanaf nu ook te zien bij Jimmy de Haan Agenturen in Nieuwkuijk. Hier zijn ook mannenmodemerken CG – Club of Gents en Tresanti te vinden. “Door omstandigheden heeft H32 de afgelopen jaren niet optimaal kunnen shinen”, aldus merkeigenaar Melik Alphan. “Nu krijgt het label wel de aandacht die het verdient. Jimmy kan vanuit zijn showroom prima de brug slaan tussen fashion en footwear.”

Betere merkbekendheid

H32 maakt sneakers voor mannen en vrouwen. Alphan blijft verantwoordelijk voor de verkoop van de vrouwencollectie en gaat de mannenlijn samen met de Haan doen. Naast uitbreiding van het aantal verkooppunten zet hij in op een betere merkbekendheid. “We zijn ervan overtuigd dat we H32 met Jim een flinke boost kunnen geven.” De ondernemer is ook eigenaar van mannenschoenenmerk Melik en vrouwenschoenenmerk Ponche. Deze labels zijn samen met H32 in Cast te zien.