TOP

Van Gastel Shoes breidt het merkenpakket uit met MEXX Kids shoes

Van Gastel Shoes breidt het merkenpakket uit met MEXX Kids shoes. Het bedrijf is al 175 jaar specialist in de schoenenindustrie en heeft meerdere kinderschoenenmerken onder zich.

Beeld: MEXX Kids shoes

Van Gastel Shoes omvat drie kinderschoenenmerken: Twins & Trackstyle, Braqeez en Bunnies JR, die wereldwijd worden verkocht via een uitgebreid netwerk van winkels en online kanalen. Vanaf heden heeft Van Gastel Shoes het merkenpakket uitgebreid met de productie en verkoop van MEXX Kids shoes. 

Voortbordurend op de reeds bestaande MEXX collecties zullen zij de toekomstige kids collecties naar een hoger niveau tillen. Naast het distribueren van deze merken, ontwerpt, produceert en verkoopt Van Gastel Shoes ook de schoenencollecties van McGREGOR Shoes voor klanten in heel Europa. Bovendien hebben zij een private-label tak genaamd Universal Footwear Group, waar het private label schoenencollecties ontwikkelt en produceert voor zowel nationale als internationale retailketens en modebedrijven. 

Bij Van Gastel Shoes staat de passie voor schoenen en de gezonde ontwikkeling van kindervoeten centraal. Het Van Gastel Shoes team in Gilze, Turkije, Hong Kong en Indonesië zorgt met zorg en aandacht voor kwaliteit en creativiteit in al hun producten. Het ondernemerschap is gebaseerd op het bouwen van duurzame relaties, zowel met hun leveranciers als met hun klanten. Deze loyaliteit heeft ervoor gezorgd dat Van Gastel Shoes al sinds 1842 een leidende positie inneemt binnen de Nederlandse schoenenindustrie. Anke van Bussel zal als accountmanager verantwoordelijk zijn voor de inter- en nationale groei van MEXX Kids shoes.