TOP

Nieuw hoofdkantoor Masai Benelux in Nieuwegein

Masai Benelux, distributeur van MBT, verhuist per 25 mei 2010 het hoofdkantoor naar Nieuwegein.

Ramon den Uijl, marketing manager: “In 2008 hebben we ons kantoor in Nederland gesloten en samengevoegd met de Belgische organisatie in Gent. Door het huidige succes van MBT in de Benelux groeien we echter letterlijk uit ons jasje. Omdat voor ons een nauw contact met retail belangrijk is, zochten we naar een locatie in de buurt van een inkoopcentrum. Dan ligt Nieuwegein voor de hand.”

Brandroom
Het nieuwe hoofdkantoor komt in een grondig verbouwd bedrijfspand, slechts 5 minuten verwijderd van Cast. In Nieuwegein krijgt het bedrijf de beschikking over 250m2 kantoorruimte en 250m2 vloeroppervlakte. Er is veel ruimte ingericht voor een zogenaamde brandroom, waarin de producten gepresenteerd worden met het nieuwste instore materiaal. Den Uijl: “In de brandroom kunnen onze account managers klanten uitnodigen en presentaties geven. Onze klanten kunnen zo direct kennis maken met de mensen achter schermen.”

“Best mogelijke service”
Het customer service team bestaat uit vier personen. Den Uijl: “MBT is een premium product dat selectief in de markt gezet wordt. Als bedrijf vinden wij dat we daarvoor de best mogelijke service moeten bieden. Zo zijn er altijd twee mensen aanwezig die ook Frans spreken, voor onze Waalse klanten en consumenten. “

Belgische retailers
Ook zal Masai Benelux in Nieuwegein voor de Belgische retailers bereikbaar zijn via een lokaal telefoonnummer. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 200 klanten in de Benelux. Naast het hoofdkantoor in Nieuwegein en de huidige showroom in Cast, blijft de showroom in de Trademart Brussel in gebruik. Den Uijl: “We hebben momenteel twee account managers en een salesmanager in België. De showroom in Brussel is de spin in het Belgische web en is tijdens de afgelopen inkoopperiode zeer goed bezocht. Met de huidige groei zullen we op termijnnog een extra accountmanager moeten aannemen.”

Het adres van het nieuwe hoofdkantoor:
Masai Nederland bv
Marconibaan 42a
3439MS Nieuwegein
telefoon: 0031 (0)30 7539200