TOP

Nieuwe agent voor Tosca Blu en Tosca Blu Shoes

Fashion Club 70 in Antwerpen is vanaf seizoen voorjaar/ zomer 2013 de agent voor Tosca Blu en Tosca Blu Shoes in de Benelux.

De Italiaanse Minoronzoni Group, eigenaar van het tassenmerk Tosca Blu en het schoenenmerk Tosca Blu Shoes, heeft een contract getekend met Fashion Club 70. Deze overeenkomst betekent dat de lente/zomercollecties 2013 door Fashion Club 70 zullen worden vertegenwoordigd.

Showroom
Peter Zeevaart blijft verantwoordelijk voor de verkoop aan de Nederlandse klanten. Hij zal dit voornamelijk vanuit de showroom bij Fashion Club 70 in Antwerpen gaan doen. De Cast-showroom in Nieuwegein komt te vervallen.

Tosca Blu en Tosca Blu Shoes zullen ook aanwezig zijn op de volgende vakbeurzen: Modefabriek in Amsterdam, Micam in Milaan en GDS in Düsseldorf.

Minoronzoni en Fashion Club 70
Minoronzoni is sinds 1978 gespecialiseerd in het produceren van tassen, riemen en accessoires. Het tassen- en schoenenmerk Tosca Blu is opgericht in 1998.

Fashion Club 70 vertegenwoordigt meer dan zeventig modemerken aan 1300 winkels in de Benelux. Ook is het agentschap eigenaar van een aantal modewinkels in België.