TOP

NK koffer inpakken in Hilversum

Wie elke zomer weer op haar of zijn koffer moet liggen om 'm dicht te krijgen en bij aankomst alleen maar gekreukelde kleding uitpakt, hoeft niet mee te doen op 20 juni. Dan organiseert Reisgoed, agent voor reisbagage, het Nederlands Kampioenschap Koffer Inpakken.

Volgens Reisgoed hebben veel partners commentaar op elkaar bij het inpakken van de koffers. Dat was voor hen aanleiding om het kampioenschap in het leven te roepen. Nu kunnen partners aan elkaar laten zien dat ze wel degelijk weten hoe ze een koffer moeten inpakken.

Wie de kampioen wordt, hangt af van een aantal factoren. Zo wordt gekeken naar het gewicht van de koffer, een logische inhoud, kreukloze aankomst op de plaats van bestemming en, heel belangrijk, zitten alle benodigdheden wel in de koffer?

Opgeven kan via de website van reisgoed. Wie zichzelf niet ziet winnen, maar wel benieuwd is naar de trucs van goede kofferinpakkers gaat 20 juni tussen 14:00 en 17:00 naar de Reisgoed Store in winkelcentrum Gooische Brink in Hilversum.