TOP

Omoda opent shop-in-shops bij Berden Mode

Omoda gaat samenwerken met Berden Mode. De mode- en schoenenretailer opende op donderdag 8 september shop-in-shops in de winkels van Berden in Uden en Heerlen met schoenen, tassen en accessoires.

Foto: Omoda

De winkel in Heerlen is voor Omoda het eerste fysieke verkooppunt in Limburg. In het najaar van 2023 komt daar een tweede locatie bij met de heropening van het vernieuwde warenhuis van Berden Mode in Blerick. De shop-in-shops zijn zowel verkoop- als servicepunt: “Met de uitbreiding in het zuiden van het land bieden we onze klanten in de regio de mogelijkheid om naast online ook fysiek bij ons te shoppen of artikelen te retourneren”, zegt CEO Jan Baan van Omoda in een aankondiging.

Familiegevoel

Berden werkte voor de schoenenafdelingen in de winkels eerder samen met Dungelmann, tot het faillissement van de schoenenretailer in 2019. Algemeen directeur Paul Berden laat weten ‘enorm blij’ te zijn met de komst van de nieuwe Omoda-shops. “De uitgebreide schoenencollectie sluit goed aan bij onze merken en is een mooie toevoeging voor ons assortiment. Het familiegevoel is voor ons erg belangrijk en dat voelde met Omoda meteen goed.”