TOP

Ontdek de nieuwe Van Lier winter collectie

En laat je verrassen door de uitgekristalliseerde collectie die bestaat uit een mix van tot in perfectie doorontwikkelde Icons en smaakvolle nieuwe designs. Van stoere boots tot luxe sneakers en high class veterschoenen.

Eigenaar Geert Van Spaendonck tekent voor het design van Van Lier schoenen en sneakers. Zijn handschrift is strak, maar warm. Italiaans geïnspireerd met een duidelijke vertaling naar Noord-Europees design. Zijn dochter Christina legt als Chief Information Officer de brug tussen data en commercieel succes. Je kunt de nieuwe Van Lier collectie dus gerust een digitale collectie noemen.

Alle leesten zijn ontwikkelt samen met de Duitse leestenfabriek Fagus. Dit betekent dat alle modellen garant staan voor een zeer hoge kwaliteit, de beste pasvorm en het ultieme loopcomfort. Daarnaast zijn alle Van Lier modellen voorzien van een hoogwaardig uitneembaar voetbed.

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen Van Lier. Het leerpercentage van de collecties  wordt waar mogelijk gereduceerd en alle bedrijfsprocessen rondom de productie en distributie van Van Lier worden zo duurzaam mogelijk ingericht.

Dus kom snel de nieuwe dames- en herencollectie ontdekken bij Van Lier!

Voor verkoopinformatie of het maken van een inkoopafspraak:

Simon van Loon | T +31(0)76-52 33 680 |E sales@vanlier.nl| Showroom CAST 055 | www.vanlier.nl