TOP

Vacature: JJ Footwear zoekt een agent

Wij op zoek naar een energieke, positieve en enthousiaste agent met een drive om bestaande relaties goed te onderhouden en om een aantal nieuwe klanten te werven.

Ons doel is een netwerk van enthousiaste retailers in NL en eventueel België te bouwen, zodat we gezamenlijk aan het merk JJ Footwear bouwen, met een interessant verdienmodel voor de aangesloten retailers.

Heb jij minimaal 3 tot 5 jaar sales ervaring waarbij kennis van de branche een pré is maar affiniteit met de schoenenbranche evenzo belangrijk wordt gevonden, dan maken wij graag kennis met jou!

Het bedrijf en de functie
JJ Footwear is een bedrijf met een historie van 100 jaar achter zich en een mooie toekomst voor zich. We zijn specialist in Lange Laarzen, maar hebben tevens enkellaarsjes, sneakers en schoenen in het assortiment. Onze kennis van produktie & voeten combineren we met de mode van vandaag en de toekomst. Dus vandaar dat we veel modellen in diverse voet- en kuitwijdtes maken, en altijd met verwisselbaar voetbed. Uitgangspunt is altijd een tevreden klant, in alles wat we doen. Of het nu de retailer of de  eindconsument is, dat maakt ons niet uit. Daarnaast zijn we bezig met een aantal interessante nieuwe projecten, die in 2022 aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

We zijn bezig aan onze tweede jeugd. Aangezien de vraag naar Lange Laarzen al een aantal seizoenen sterk aan het groeien is, merken we ook dat de retail behoefte heeft aan een mooi aanbod. Echter, de investering in de voorraad die daarbij hoort, kan soms als een struikelblok worden ervaren. Met de meer dan 20.000 paar laarzen die we continue op voorraad hebben, hebben we een aantal mogelijkheden om een interessante commerciële oplossing te bieden. Bestellen en nabestellen via App, tablet of B2B site lopen naadloos in elkaar over.

Wij stimuleren eigen initiatief maar tegelijkertijd ben jij ook een echte teamplayer. Je kunt samen met ons en met je retailers het merk JJ Footwear verder uit bouwen. Je wordt onderdeel van een klein en gezellig team. We zijn een ambitieus bedrijf maar de sfeer is gemoedelijk en informeel. Wij bieden je een veelzijdige baan waarbij wij je stimuleren om out of the box te kunnen meedenken. Daarnaast is een hands-on mentaliteit dan ook wat we van je verwachten.

WAT BRENG JE MEE?

  • Natuurlijk enthousiasme en overwicht om bestaande contacten te onderhouden.
  • 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Je beschikt over een positieve instelling en het nodige doorzettingsvermogen.
  • Je beschikt over goed inzicht om de juiste retailers aan ons merk te verbinden en om samen met deze retailers de juiste commerciële resultaten te gaan halen.

Ons aanbod

  • Een zelfstandige rol binnen een informeel bedrijf. 
  • Je maakt onderdeel van een gedreven team.
  • Marktconforme provisie 
  • Laptop en telefoon van de zaak

Een showroom op CAST is een pré, maar geen must

Alle sollicitaties (met CV) mogen verstuurd worden naar carl@jjfootwear.nl, of er kan rechtstreeks contact worden opgenomen via 06-53710184.

JJ Footwear BV | Professor van ’t Hoffweg 14a | 5144 NS  Waalwijk | www.jjfootwear.nl