TOP

Pand Van der Mosselaar Schoenen overgenomen door Dirk de Wit Mode

Dirk de Wit Mode in Bovenkarpsel neemt per 1 juli 2021 het naastgelegen pand van Van den Mosselaar Schoenen over.

De droom van neven Tom en Nick de Wit (de derde generatie aan het roer) van Dirk de Wit Mode in Bovenkarpsel, komt uit. “Vol trots mogen wij bekend maken dat wij op 1 juli 2021 eigenaar worden van het pand van onze buren Van den Mosselaar Schoenen,” schrijven de twee op Facebook. Het huidige pand zal vervangen worden door nieuwbouw en er komt 1250 vierkante meter extra winkeloppervlakte.

Onze DROOM komt uit! 🙏🏻 Wij gaan uitbreiden! 🏛🏛🏛 Vol trots mogen wij bekend maken dat wij op 1 juli 2021 eigenaar…

Geplaatst door Dirk de Wit Mode – Bovenkarspel op Zaterdag 11 januari 2020

Groter aanbod

De Wit Mode zal in de vernieuwde zaak meer merken voeren en een groter aanbod aan mode en schoenen presenteren. Daarnaast wordt er vol ingezet op beleving, met een ruimere opzet en meer presentaties. Daarnaast is er meer plek voor koffiehoekjes en horeca.

Praktijk

Van den Mosselaar Schoenen liet gelijktijdig op Facebook weten dat ’de betere en mooiste schoenen zoals wij die koesteren’ bij Dirk de Wit straks in goede handen zijn. Hans en Trudy van den Mosselaar gaan wel gewoon door met hun praktijk voor podologie en pedicure. De schoenenzaak blijft nog anderhalf jaar open.

Een belangrijke stap naar de toekomst is gezet.Op 01 juli 2021 gaat ons pand over naar Dirk de Wit mode. Bij deze…

Geplaatst door van den Mosselaar Modeschoenen Bovenkarspel op Zaterdag 11 januari 2020

Van den Mosselaar Schoenen

 De schoenenzaak Van den Mosselaar Schoenen heeft al ruim 70 jaar ervaring met mannen- en vrouwenschoenen. Eigenaren Hans en Trudy van den Mosselaar hebben naast de schoenenwinkel ook een praktijk voor podologie en pedicure. Van den Mosselaar Schoenen verkoopt onder andere Ara, Ecco, Gabor, Regarde Le Ciel en Warmbat.

Over Dirk de Wit Mode

In 1947 opende Dirk de Wit zijn modezaak aan de Hoofdstraat in Bovenkarpsel. Inmiddels is de derde generatie aan het roer: neven Tom en Nick de Wit. De zaak verkoopt meer dan 150 merken voor zowel mannen als vrouwen. Het pand van Dirk de Wit Mode is nu 2000 vierkante meter. In juli 2021 komt daar nog eens 1250 vierkante meter bij.

Beeld: Van den Mosselaar Schoenen in 2016