TOP

Pieter de Vries agent voor Creative Recreation Kids

Voor de verkoop van Creative Recreation Kids in Nederland heeft distribiteur Snizamo bv versterking gevonden in Pieter de Vries van Solo Kids. Pieter de Vries is ook agent van Naturino en Lumberjack kids.

Voor de uniseks voorjaarscollectie 2011 hebben de ontwerpers zich laten inspireren door het Indonesische eiland Bali. De invloeden van de Balinese cultuur zijn te herkennen in materiaal en kleurgebruik: bonte kleuren in patchwork worden afgewisseld met aardetinten in materialen als jute, leer, denim en jersey.

Bootschoentjes
De twee hoofdcollecties Essentials en Choice zijn onderverdeeld in een lijn voor peuters en een lijn voor kinderen. De kinderlijn is direct afgeleid van de volwassen modellen van het  Amerikaanse sneakermerk. Zo worden de bekende stijlen ‘cesario’ en ‘dicoco’ in het voorjaar van 2011 in mini-versie uitgebracht. Daarnaast is er een nieuw model in de kindercollectie opgenomen: de op bootschoentjes geïnspireerde Luchese. De verkoopadviesprijzen van de Creative Recreation-juniorcollectie starten vanaf 59,95 euro.

Meer informatie bij Pieter de Vries van Solo Kids, telefoon: 06-22 92 52 32, e-mail: solokids@parelnet.nl, Cast-showroom 372.