TOP

Prijs voor Biom Hike-wandelschoen van Ecco

De Biom Hike-wandelschoen van het Deense merk Ecco is door de Scandinavian Outdoor Group met een prijs bekroond.

Na drie dagen testen en overleggen kwam de jury, bestaande uit outdoorjournalisten en vakjournalisten, tot een oordeel. Dit op basis van het ontwerp, de innovatie, de functionaliteit en de duurzaamheid van de schoen.

Vakjury
“De Biom Hike van Ecco biedt een geweldige pasvorm en comfort zelfs bij het eerste gebruik, iets wat voor dit soort schoenen niet zo gebruikelijk is – vooral omdat de schoen voldoende steun geeft bij het wandelen op ruw terrein. De grip van de sterk geprofileerde zool op rotsen, nat gras en sneeuw is zeer goed. Dankzij de stevige constructie en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit zoals jakleer, zal de Biom Hike vele jaren meegaan,” aldus Frank Wacker, juryvoorzitter.

Wedstrijd
De Scandinavian Outdoor Group organiseert deze wedstrijd sinds 2006 om product- en ontwerpinnovatie te ondersteunen en producten van leden te promoten. Ook dit jaar werden er weer producten uit alle outdoorsegmenten genomineerd.
Ecco
“Deze prijs van de Scandinavian Outdoor Group voor onze Biom-wandelschoen is een geweldige eer voor ons,” zegt Alexander Nicolai, hoofd van Ecco Sport.

De winkelverkooopprijs van de Biom Hike wandelschoen is 189,95 euro.