TOP

Rexor-preview en vroegkoopbeurs in Antwerpen

Op vrijdag 27 augustus vond de Rexor-preview en vroegkoopbeurs met mode-informatie voor het komende lente/zomerseizoen 2011 in Antwerpen plaats.

In naam van Ward Ottenburgh, die na een hernia-operatie nog enige tijd in het ziekenhuis moet blijven, heette Nancy Cerulis de Rexor-collega’s hartelijk welkom. Niek Jansen gaf een korte uiteenzetting van de omzetcijfers in de detailhandel in de Benelux en de omzetten van Rexor in de Benelux.

Michel Decremer van de Raad van Toezicht gaf daarna meer uitleg over de toekomstige samenwerking met de DZB-bank. De nieuwe financieel directeur Günter Neunaber benadrukte dat Rexor in deze samenwerking een zeer grote onafhankelijkheid behoudt, met een eigen visie en toekomstplannen. Dat ook werd door commercieel directeur Wolfgang Roessing bevestigd.

Bea de Roo
Daarna was het de beurt aan trendwatcher Bea de Roo. Zij gaf haar visie op de (schoen)mode voor lente/zomer 2011. Niek Jansen gaf een korte prognose voor het kleurenpalet voor volgend seizoen en een kort overzicht van de te verwachten nieuwigheden. Ook de ontwikkeling en de uitbreiding met nieuwe contractleveranciers kwamen aan bod.

Honderd collecties
Meer dan de helft van alle Rexor-leden uit de Benelux waren naar de nieuwe locatie in Antwerp Expo afgereist. Tijdens de vroegkoopbeurs waren bij meer dan veertig exposanten  zo’n honderd collecties te zien, plus de eigen Rexor-modecollectie.