TOP

Lies Vleugels (Rexor) breidt rol uit naar Nederland

Een nieuw gezicht is ze inmiddels niet meer, maar wat wel verandert is dat Lies Vleugels zich na twee jaar bij inkooporganisatie Rexor Benelux voornamelijk op de Nederlandse markt gaat focussen.

Foto: Rexor Benelux

Een verandering binnen het team van Rexor Benelux. Lies Vleugels breidt haar taken uit en zal zich naast haar huidige baan als officemanager meer gaan richten op de Nederlandse markt. In haar nieuwe functie gaat ze onder meer de Rexor-events in België naar ons land doortrekken. Voortaan is Vleugels nog twee dagen per week op het kantoor in Antwerpen te vinden, en verder zal ze veel onderweg zijn in Nederland. “Ik ga onze leden bezoeken en zal vaker te zien zijn in Cast”, laat ze weten.

Vaste waarde

Vleugels is inmiddels een vaste waarde binnen het Rexor-team. Ze startte ruim twee jaar geleden als officemanager, midden in de coronaperiode. “Een mooie kans als net afgestudeerde communicatiemanager”, zegt ze. “Al snel kreeg ik de routine van het organiseren van onze Ledendag en andere events onder de knie. Die evenementen vond ik natuurlijk het leukste, samen met het contact met de leden en leveranciers.”

Meer verantwoordelijkheid

Ze was klaar voor meer verantwoordelijkheid en een verhuizing naar Amsterdam, voor de liefde, bracht de bal aan het rollen. “Ik vind het heel fijn dat ik een werkgever heb die meedenkt en die me zowel vrijheid als ondersteuning biedt waar nodig”, zegt ze. “De schoenenwereld blijft me intrigeren en voor mij valt er nog veel te leren en te ontdekken.”