TOP

Sioux stelt hoofd internationale verkoop aan

Norman Eichberg is per 1 augustus bij Sioux gestart om de groei van het schoenenmerk buiten de Duitstalige markten te versnellen.

Beeld: Sioux

Sioux breidt het verkoopteam uit. Norman Eichberg is met ingang van augustus bij het Duitse schoenenmerk gestart als head of foreign sales en business development, een nieuwe functie. Eichberg en Sioux zijn geen onbekenden, tussen 2014 en 2015 werkte hij al voor het bedrijf als vertegenwoordiger. Daarna ging hij bij Peter Kaiser aan de slag, om nu weer bij het vertrouwde honk terug te keren. “Sioux heeft me nooit losgelaten”, zegt Eichberg in een aankondiging. “Ik ben opgetogen om er nu terug te komen met een nieuwe en uitdagende opdracht.”

Groei buiten Duitsland

Met zijn komst hoopt Sioux de groei buiten thuismarkt Duitsland te ‘optimaliseren’. Na de pandemie lag de focus in eerste instantie op de DACH-regio, aldus Lewin Berner, managing director van de Sioux Group. “Daar zijn we dynamisch gegroeid en daarnaast zien we inmiddels een toenemende vraag buiten dit gebied. Daarom zijn we blij dat we Norman opnieuw voor ons hebben kunnen winnen.” In totaal is Sioux in 25 landen actief.