TOP

Robeez heet voortaan ”Robeez by Stride Rite”

Het babyschoenenmerk Robeez heet voortaan "Robeez by Stride Rite". Robeez is onderdeel van Stride Rite Children's Group.

Door de naamsverandering wil het bedrijf de producten beter onder de aandacht brengen en het aanbod binnen Stride Rite voor consumenten begrijpelijker maken. Dat meldt Footwear News.

Kennismaking
Sharon John, verantwoordelijk voor de Stride Rite Children’s Group, legt in een persbericht uit: “Robeez by Stride Rite zal voor nieuwe moeders de eerste kennismaking met Stride Rite zijn. We willen ze laten zien dat we voor elke ontwikkelingsfase van kinderen schoenen hebben.”

Het babyschoenenmerk blijft zich met de Soft Soles- en Mini Shoez-collecties op baby’s en kinderen die net kunnen lopen richten. De Robeez Tredz Line, een lijn voor de iets meer gevorderde lopers, zal niet blijven bestaan.

Stride Rite
Het merk Stride Rite is onderdeel van Collective Brands Performance + Lifestyle Group (voorheen Stride Rite Corporation), een Amerikaans bedrijf met verschillende schoenenmerken. Het bedrijf distribueert in Europa onder andere de merken Keds, Sperry Top-Sider en Robeez.