TOP

Sacha verkoopt ruimere collectie Jeffrey Campbell

De Nederlandse schoenenketen Sacha gaat voor het tweede seizoen op rij enkele modellen van het populaire merk Jeffrey Campbell verkopen.

Vorig seizoen verkocht Sacha al enkele modellen van Jeffrey Campbell, maar komend najaar zal er een ruimere collectie in alle winkels in Nederland verkrijgbaar zijn.

Niet exclusief
De modellen die Sacha verkoopt zijn niet speciaal voor de winkelketen ontworpen, maar behoren tot de reguliere collectie van het populaire schoenenmerk. Eerder ging Sacha wel exclusieve samenwerkingen aan, onder andere met ontwerper Tony Cohen en Michael Barnaart van Bergen.

Modellen
Sacha breidt de collectie Lita’s uit, een model van Jeffrey Campbell dat momenteel zeer gewild is onder jonge meiden. Ook het opvallende nightwalk-model, een hoge platformschoen zonder hak, is in verschillende uitvoeringen bij Sacha verkrijgbaar.

Kernwaarden
Sacha kiest wederom voor Jeffrey Campbell omdat de keten het Amerikaanse schoenenmerk goed vindt passen bij de eigen kernwaarden. Volgens Sacha zijn de schoenen trendsettend, uniek en erg uitgesproken.

Prijzen
De prijzen van Jeffrey Campbells bij Sacha liggen tussen de 149,95 euro en de 179,95 euro. De schoenen zijn te koop in alle Sacha-winkels in Nederland en via de webshop.