TOP

Schoenenmerk Vico opent pop up store in Rotterdam

Het nieuwe Nederlandse schoenenmerk Vico heeft vrijdag 6 januari 2012 in Rotterdam een pop up store en een showroom geopend.

De concept store is gevestigd in de Mini Mall. Dit is een oud treinstation dat tot winkelcentrum is verbouwd. De schoenenwinkel is alleen op zaterdag geopend, doordeweeks fungeert deze als showroom.

Behalve schoenen zijn er ook kleding en accessoires verkrijgbaar. Het merk is geïnspireerd op toonaangevende wijken in wereldsteden. Dit zijn plekken waar nieuwe ideeën ontstaan. De naam Vico is afgeleid van het Latijnse woord ‘vicus’, dat ‘in de straat’ of ‘ in de wijk’ betekent.

De schoenencollectie wordt ook in andere schoenenwinkels, jeans- en kledingboetieks in Nederland en België verkocht. Het gaat om één model voor mannen in negen verschillende kleuren. De winkelverkoopprijs is 129,99 euro.

‘Urban Eco Lifestyle’
Vico werkt samen met Italiaanse designers en de ontwikkeling en productie vindt plaats in Portugal. Het voetbed is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en ook voor de schoenendozen is het materiaal hergebruikt. Duurzaamheid is voor Vico een belangrijk aspect binnen de bedrijfsvoering. Het merk noemt dat zelf: ‘Urban Eco Lifestyle’.

Adres
Vico
Katshoek 37A
3032 AE Rotterdam