TOP

Shoe Club viert eerste verjaardag Ugg Australia-store

De Shoe Club in Rotterdam heeft de grootste Ugg Australia shop-in-shop-store van de Benelux. Het éénjarig bestaan van de Ugg-store wordt gevierd op zaterdag 30 oktober 2010.

Een elf meter lange Porsche Cayenne rijdt de hele middag door Rotterdam om het winkelend publiek in de stad op te pikken en af te zetten bij de Shoe Club. Via Twitter worden fans geïnformeerd waar de Porsche op dat moment rijdt.

In de winkel geeft stylist Maik de Boer ieder uur gratis Ugg’s weg. Bezoekers worden getrakteerd op cocktails en gezonde snacks. Er zijn dj’s en als afsluiter is er een optreden van de formatie New Timeless.

De Shoe Club
De Shoe Club is gevestigd op de Meent in Rotterdam en heeft een oppervlakte van 300m². Sinds eind september 2009 heeft deze schoenenzaak de grootste Ugg Australia shop-in-shop van de Benelux. Hier is de complete collectie verkrijgbaar, inclusief accessoires (de ‘cold weather’ en ‘outerwear’ lijn).

Van den Assem Schoenen
De Shoe Club is het ‘jongere zusje’ van Van den Assem Schoenen. Dit familiebedrijf met negen schoenenwinkels bestaat al honderd jaar.

De Shoe Club opende acht jaar geleden haar deuren aan de Oude Binnenweg in Rotterdam. Na vijf jaar werd het oude pand te klein en verhuisde de Shoe Club naar de Meent. De schoenenwinkel richt zich op de doelgroep 20 tot en met 45 jaar. Naast dames- en herenschoenen wordt er ook een kindercollectie verkocht.