TOP

Solidus benoemt nieuwe productmanager

Solidus stelt een nieuwe senior productmanager aan. Dat is iemand uit de eigen gelederen; Martin Leggemann is al vier jaar inkoopdirecteur bij het Duitse comfortschoenenmerk.

Martin Leggemann volgt Alexander Laubersheimer op als nieuwe senior productmanager van Solidus. Het Duitse comfortschoenenmerk omschrijft hem in een aankondiging als de ideale kandidaat om de kernwaarden – ‘hoge kwaliteit en maximaal comfort’ – in de toekomst uit te blijven dragen en Solidus sterker te positioneren.

Ruime ervaring

De 42-jarige Leggemann brengt ruime ervaring mee. Hij werkt al 24 jaar in de schoenenbranche, waarvan de laatste vier jaar als inkoopdirecteur bij Solidus. Daardoor is hij volgens het bedrijf goed op de hoogte van de marktomstandigheden en de wensen van klanten.

Het meer dan 110 jaar oude Solidus is samen met Berkemann en Marc Shoes onderdeel van de Berkemann Gruppe. Het hoofdkantoor staat in Tuttlingen en de productie vindt plaats in Kroatië. Het merk wordt verkocht in ruim dertig landen. Ook de Benelux is een belangrijke afzetmarkt.