TOP

Uwe Decker wordt nieuwe CEO bij Solidus

Uwe Decker wordt de nieuwe CEO bij Solidus. Op 1 augustus neemt hij het stokje bij de Duitse comfortschoenenfabrikant over van Yvonne Breinlinger-Scheuring.

Beeld: Solidus

Solidus haalt met Uwe Decker een door de wol geverfde schoenenprofessional binnen. De vader van drie deed jarenlange ervaring op bij Salamander, Sioux, Josef Seibel en Remonte. Bij Josef Seibel Schuhfabrik GmbH werkte hij met zeventien jaar het langst, onder meer als hoofd verkoop en hoofd productontwikkeling.

Het Duitse comfortschoenenmerk is ervan overtuigd dat hij nu een beslissende bijdrage zal leveren om het bedrijf verder vooruit te helpen. Ook Decker heeft zin in zijn nieuwe functie. “Het is een grote eer om deel uit te maken van het Solidus-team en de verantwoordelijkheid van algemeen directeur op me te nemen”, zegt hij in een aankondiging. “Ik kijk er erg naar uit om het succesverhaal samen met onze collega’s een vervolg te geven.”

Hij is overigens niet het enige nieuwe gezicht bij Solidus. Eerder werd ook een nieuwe senior productmanager aangesteld in de persoon van Martin Leggemann. Dat is iemand uit eigen gelederen; hij  is al vier jaar inkoopdirecteur bij het Duitse comfortschoenenmerk.