TOP

Van den Assem begint tijdelijke Ugg Australia outlet

Vanaf 26 november 2010 zijn de populaire laarzen van Ugg Australia laarzen flink afgeprijsd verkrijgbaar in een outlet store in Rotterdam. Deze tijdelijke winkel is een initiatief van Van den Assem.

De pop-up store is gevestigd in het oude postkantoor aan de Coolsingel en zal tot het eind van dit jaar geopend blijven.

De collectie van Ugg Australia wordt bijna nooit voor minder dan de winkelwaarde verkocht. In de pop-up store zullen tijdloze Ugg Australia winter- en zomercollecties goedkoper te krijgen zijn. Naast de bekende laarzen zullen in de winkel ook tassen, accessoires en kleding van het populaire merk verkocht worden.

20 tot 50 procent korting
Van den Assem in Rotterdam was tien jaar geleden één van de eerste schoenenwinkels die de met schaapswol gevoerde Ugg-laarzen verkocht. Sinds een jaar heeft Shoe Club, ook een winkel van Van den Assem, de grootste Ugg Australia shop-in-shop van de Benelux. Daarom mag Van den Assem de oude collecties van Ugg Australia nu exclusief in gelimiteerde oplage verkopen in een pop-up store. Deze collecties zijn in de outlet voor 20 tot 50 procent van de normale winkelverkoopprijs te krijgen.

Pop-up store
In Londen en New York zijn pop-up stores al een bekend concept. Populaire modemerken worden hier met veel korting verkocht. De winkels zitten meestal tijdelijk op industriële locaties. 

De Ugg Australia pop-up store aan de Coolsingel in Rotterdam is bewust niet als een typische outlet ingericht. Van den Assem wil klanten in deze tijdelijke winkel met de wollige Uggs ‘een winterwonderland gevoel’ geven.