TOP

Van den Assem Schoenen opent wederom een Ugg pop-up store

Drie jaar na de succesvolle pop-up Ugg Australia store in Rotterdam, organiseert Van den Assem Schoenen wederom een tijdelijke verkoop van Uggs tegen lagere prijzen.

Ditmaal kiest Van den Assem niet voor een specifieke locatie, maar zijn de Uggs tijdelijk voor lagere prijzen te koop in alles Van den Assem Schoenen-winkels en online. De outlet is donderdag 24 januari van start gegaan en duurt zo lang de voorraad strekt. Kortingen lopen op tot 50 procent.

Wegens succes herhaald
In het kader van het eigen honderdjarig jubileum organiseerde Van den Assem Schoenen in 2010 de UGG Australia outlet in het Rotterdamse Postkantoor. Vele Ugg-fans uit heel Nederland stonden urenlang in de rij om laarzen of accessoires van het merk te bemachtigen. Vanwege dat succes heeft Van den Assem besloten een nieuwe pop-up te organiseren. Dit keer alleen zonder lange rijen, in alle winkels en met het comfort van online bestellen.  Van den Assem bezorgt de schoenen dan binnen vijf dagen.

Bijzondere band
het Rotterdamse Van den Assem Schoenen heeft een bijzondere band met het van oorsprong Australische merk. De schoenenzaak was dertien jaar geleden een van de eerste schoenenwinkels in Nederland die de laarzen verkocht. Daarnaast heeft de Shoe Club, een zusteronderneming van Van den Assem Schoenen, de grootste Ugg Australia shop-in-shop van de Benelux. Vandaar dat Van den Assem van Ugg exclusief sommige modellen uit de afgelopen collectie mag verkopen in de winkels en in een tijdelijke outlet.