TOP

Van Lier opent concept store in Arnhem

Het Nederlandse schoenenmerk Van Lier heeft een nieuwe concept store in de Ketelstraat in Arnhem geopend. Dit is de zesde concept store en deze winkel is tot stand gekomen in samenwerking met Natalie Jagtenborg, die samen met haar vader meerdere schoenenzaken in de regio runt.

Van Lier en de familie Jagtenborg, eigenaar van Theo Jansen Schoenen en de Ara/Van Lier winkel in Nijmegen, zijn al decennialang zakenpartners.   

In samenwerking met de vaste interieurbouwer Gielissen is het winkelpand grondig aangepakt. Geert van Spaendonck, eigenaar van Van Lier: “Wij hebben het pand van binnen én buiten gerenoveerd. In deze ruime winkel ga je vanzelf rustig rondkijken. Natuurlijk wordt de gehele collectie gepresenteerd, dus er is ook veel te zien. Het is een diepe winkel, die bij mij meteen een ‘galerie’-gevoel oproept.” De lederen pasbanken moeten daarbij aansluiten.

Abstract schilderij
Van Lier heeft een kunstcollectie, met voornamelijk moderne kunst. “In de concept store hangt een groot schilderij van meer dan twee bij twee meter. Het abstracte werk is van de Koreaanse schilder Kim en Joong, die in Parijs woont en werkt “, aldus Van Spaendonck.

Enthousiast
Natalie Jagtenborg: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking. Het merk Van Lier is met heel veel belangstelling in Arnhem ontvangen. De nieuwe Van Lier-store is beslist een aanwinst voor het winkelaanbod in deze modieuze stad”.