TOP

Bredase schoenenondernemers Hein en Axel van Bommel (Vabotti) strijken neer in Tilburg

Retailers Hein en Axel van Bommel (Van Bommel Schoenmode/Vabotti) breiden uit naar Tilburg. In het najaar van 2022 openen ze een nieuwe Vabotti-winkel onder het recent gerenoveerde stadhuis. Het wordt de eerste winkel buiten Breda voor de ondernemers.

Foto: archief Schoenvisie

Schoenenondernemer Hein van Bommel en zijn zoon Axel voegen zich bij modezaken Bomont en Esprit, die ook in de winkel- en horecaruimtes onder het recent gerenoveerde stadhuis trekken. Hun nieuwe Vabotti-winkel opent aan de noordzijde van deze zogenaamde ‘winkelplint’ en heeft een oppervlakte van 500 vierkante meter. Dat meldt de gemeente Tilburg in een aankondiging. Wethouder Oscar Dusschooten is verguld met de komst van de Van Bommels in Tilburg. “De winkelplint komt steeds meer tot leven. Met Vabotti Schoenen is de derde unit inmiddels gevuld. Het is mooi om te zien hoe dit stukje stad vorm krijgt. Al met al een prachtige aanwinst voor ons winkelhart.”

Tilburg en omstreken verrassen

De ondernemers hebben al drie winkels in Breda: een mannen- en een vrouwenschoenenwinkel (Vabotti by van Bommel, voorheen Van Bommel Schoenmode) en een authorized Van Bommel-shop. Dit wordt de eerste locatie in Tilburg. Axel van Bommel is blij met de nieuwe winkel. “We hebben een breed assortiment mannen- en vrouwenschoenen van allerlei kwaliteitsmerken, aangevuld met de uitgebreide collectie van Floris van Bommel en Van Bommel in de authorized Van Bommel Shop. We hopen heel Tilburg en omstreken hiermee te verrassen en ik denk dat dit op deze mooie locatie zeker gaat lukken.”