TOP

Bulaggi opnieuw contractleverancier Garant/Goldkrone-groep

Arwa bv, het bedrijf achter damestassenlabel Bulaggi, is per 1 juni 2010 is opnieuw wereldwijd contractleverancier van de Garant/Goldkrone-groep.

Arwa bv was al eerder contractleverancier van de Garant/Goldkrone-groep. Arjan Walraven, directeur van Arwa bv, is positief over de hernieuwde samenwerking: “We hebben beiden geconstateerd dat we graag opnieuw een partnerschap aangaan. Daar profiteren de aangesloten retailers van.” Ward Ottenburgh van de Garant/Goldkrone-groep is verheugd over het contract Bulaggi: “Ik ben blij dat we weer samen optrekken en zie vele mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking.”

Arwa bv is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires en verkoopt deze onder de merknaam Bulaggi

Tot de Garant/Goldkrone-groep behoren de inkooporganisaties Garant Schuh + Mode AG in Düsseldorf, Rexor Schuh-Einkaufsvereinigung GmbH in Düsseldorf, Goldkrone Lederwaren Handelsgesellschaft GmbH in Offenbach, Esge Garant AG in Spreitenbach en U.C.F.-N.W.R. S.A.S. in Parijs. In totaal zijn er 3400 vakdetaillisten met 5200 verkooppunten in twintig landen aangesloten. Moederorganisatie Garant Schuh + Mode AG verzorgt voor de Garant groep-de centrale betaling en bundelt de internationale groothandelsactiviteiten.