TOP

H.J. de Rooy Lederwaren zet in op verdere groei met nieuw bedrijfspand

H.J. de Rooy Lederwaren verhuist begin 2023 naar een nieuw bedrijfspand in Drunen. Het nieuwe hoofdkantoor is groter, multifunctioneel en makkelijk te bereiken, want direct gelegen aan de A59. De verhuizing is een volgende stap in de groeiambities van het lederwarenbedrijf.

Beeld: H.J. de Rooy Lederwaren

Al sinds de jaren vijftig is H.J. de Rooy Lederwaren in het hart van de Nederlandse leerindustrie gevestigd. De van oorsprong Amsterdamse fabrikant van luxe lederwaren was de afgelopen jaren te vinden aan de Elzenweg in Waalwijk. De overstap naar een groter en multifunctioneel kantoor ligt in lijn met de ambities van H.J. de Rooy. “Wij zijn een organisatie die zich permanent wil blijven ontwikkelen. Deze stap doet dan ook recht aan de uitbreiding van ons merken- en product portfolio”, zegt Mark Severijns, directeur van H.J. de Rooy Lederwaren.

Flinke stap voorwaarts

De verhuizing is voor H.J. de Rooy Lederwaren nodig vanwege de groeiende vraag vanuit de markt en om de logistieke uitdagingen van de online verkoopkanalen het hoofd te kunnen bieden. Er is daarom behoefte aan extra vierkante meters showroom en een goed geoutilleerd magazijn. Daarnaast zet het bedrijf met het moderne en volledig energieneutrale pand een flinke stap voorwaarts in de verduurzaming van de activiteiten. Mark Severijns: “Met deze verhuizing is H.J. de Rooy Lederwaren klaar voor de volgende 75 jaar en kunnen wij onze relaties optimaal blijven bedienen.”

H.J. de Rooy Lederwaren bestaat dit jaar 75 jaar en brengt de labels dR Amsterdam (vrouwen- en mannentassen en accessoires), Served with Style (horeca en hospitality producten) en Sweet Collections (diabetes accessoires). De producten zijn zowel online als offline binnen diverse retailkanalen in heel Europa te koop.

Benieuwd hoe het nieuwe hoofdkantoor eruit komt te zien? Een impressie: