TOP

Clarks en We Fashion lanceren gezamenlijke schoenencollectie

In het kader van de samenwerkingscollecties We&Friends verkoopt modeketen We Fashion vanaf begin augustus een speciaal geselecteerde collectie Clarks schoenen.

Met We&Friends ging We Fashion al verschillende samenwerkingsverbanden aan. Eerder dit jaar waren bijvoorbeeld de sneakers van New Balance verkrijgbaar bij We. Voor komend najaar en de winter heeft We gekozen voor een samenwerking met één van de grootste schoenenmerken ter wereld: Clarks.

“We zijn trots op het feit dat we, naast onze eigen We-schoenencollectie, met Clarks een nog breder assortiment kunnen bieden”, zegt Martine van der Graaf, concept design manager accessoires van We Fashion.

Collectie
De We&Clarks-collectie bestaat uit diverse modellen voor mannen, vrouwen en kinderen. De bekende desert boot is verkrijgbaar voor mannen en met twee paar gekleurde veters voor kinderen. Voor vrouwen is er de Original Wallabee-schoen.

Clarks
Het Britse schoenenmerk Clarks bestaat al meer dan honderd jaar. Elk jaar worden er wereldwijd 50 miljoen paar schoenen verkocht in meer dan 35 landen. Clarks werd vooral bekend met de in 1949 ontworpen desert boot.