TOP

Dit is de vrouw die schoenenmerk Maruti ‘opnieuw en beter’ op de kaart zette

Coco Kling (32) begon vier jaar geleden als brand- en productmanager bij Maruti (Bos Group) om het Nederlandse schoenenmerk ‘opnieuw en beter’ op de kaart te zetten. Met succes: het label won dit voorjaar de Zilveren Schoen 2021. Wie is de vrouw achter de rebranding?
Portret: privébeeld Wie is de beroemdste persoon die je ooit de hand hebt geschud? “André Hazes senior, een paar weken voor zijn overlijden, in Huis ter Duin. Ik was een jaar of tien. Ik was daar met mijn familie op vakantie en hij was er ook, dus ben ik zijn handtekening gaan vragen. Ik mocht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Nog geen abonnee, maar toch even rondkijken achter de poort? Sluit een gratis proefabonnement af en krijg 24 uur toegang tot alle plusartikelen en het complete archief van Schoenvisie.nl.

InloggenNeem een proefabonnement