TOP

Masterfinisher Paul Vetter is gek van vinyl: ‘Ik heb ruim 400 platen, vooral heavy metal’

Paul Vetter (46) is medeoprichter van SchoenenZaken, met vestigingen in Groningen, Zwolle en een shop-in-shop bij mannenmodezaak Flashman in Haren. Daarnaast tovert hij als masterfinisher de meest waanzinnige schoencreaties uit zijn kleuratelier. Wie is deze meester in herenschoenen?
Portret: Custom Luxury Shoes Wat was je droomberoep als kind? “Fietskoerier in Manhattan. Dat had ik in een film gezien en het leek me zó avontuurlijk. Misschien dat ik daarom als tiener kranten ging bezorgen. Het Groningse platteland bleek ook best enerverend; ik ben achtervolgd door honden en een keer beschoten met een luchtbuks. Per

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Nog geen abonnee, maar toch even rondkijken achter de poort? Sluit een gratis proefabonnement af en krijg 24 uur toegang tot alle plusartikelen en het complete archief van Schoenvisie.nl.

InloggenNeem een proefabonnement