TOP

Feestelijke opening De Wheem in Meppel

Onder grote belangstelling is woensdag 18 augustus De Wheem in Meppel geopend. In het monumentale pand hebben eigenaren Saskia Hoogenbosch en Roel Popma een filiaal van Shoebox, een winkel met vrouwenmode en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen ondergebracht.

Daarnaast is er in het een modecafé en een wijnwinkel De Kasteelhoeve gevestigd. De officiële opening werd door de kinderen van de eigenaren, Floris en Isabelle, verricht. Zij mochten samen een lint doorknippen.

In hun toespraak bedankten Roel en Saskia alle mensen die zo hard hadden meegewerkt aan de totstandkoming van De Wheem. Ze gaven aan dat het met name voor hun kinderen een zware tijd was geweest, maar dat iedereen trots kon zijn op het eindresultaat.

Eerste omzet
Na het overhandigen van diverse geschenken, mochten de genodigden binnen het resultaat van maanden werk bewonderen. Ook was er veel oog voor de nieuwe najaarscollectie van Shoebox. Sommige gasten zorgden direct voor de eerste omzet.  

De komende tijd zullen er diverse acties en evenementen in De Wheem plaatsvinden.

In de rubriek ‘Eigen kijk op ondernemen’ in Schoenvisie 7, die eind augustus/ begin september verschijnt, komt Saskia Hoogenbosch uitvoerig aan het woord.