TOP

Felle kleuren en drippy designs: Jen Stark x SKECHERS is een feit

Opnieuw werken de Amerikaanse kunstenares Jen Stark en het Californische merk Skechers samen en brengen zij een nieuwe schoenencollectie die kleur geeft aan jouw outfit.

Beeld: Skechers

Na het succes van hun eerste samenwerking, presenteren ze nu een nieuwe reeks kleurrijke  fashion sneakers. De collectie is onderdeel van de verschillende samenwerkingen met kunstenaars ‘Skechers Visual Artist Series’, en zijn zowel in heren- als damesmaten beschikbaar. De samenwerking brengt drie opvallende Skecher schoenen uit. De UNO – Mini Drip sneaker, is in zowel basic zwart-wit als meerkleurig verkrijgbaar. De sneaker combineert een retro stijl met comfort, voor €95,00. De HI RYZE – See-Thru Drip, met een kleurrijk design en doorzichtige zool, maakt deze sneaker een statement voor €115. 

Liever een lager model? De HI RYZE – Deco Drip biedt een trendy optie voor €100, met een doorzichtig zoolontwerp van Jen Stark en in opvallende kleuren. De volledige Skechers x Jen Stark-collectie is verkrijgbaar vanaf donderdag 30 mei in alle Skechers-winkels en vanaf dinsdag 4 juni op de website van skechers. Welke heeft jouw voorkeur?