TOP

GDS blijft bij beursdata in maart en september

De GDS blijft in de toekomst bij de beursdata in maart en september. Dit besluit is genomen tijdens een vergadering van de Raad van Advies van de beursorganisatie Messe Düsseldorf.

Er zijn verschillende enquêtes over de beursdata gehouden om alle wensen van zowel bezoekers als exposanten te inventariseren. Alle onderzoeksresultaten zijn geëvalueerd en tijdens de vergadering van de Raad van Advies besproken.

Bundesverband der Schuhindustrie (HDS), de Duitse vereniging van schoenfabrikanten, had de GDS-directie gevraagd om de data van de schoenenbeurs naar een eerder tijdstip te verplaatsen.

Nieuwste collecties
Volgens de ceo van de Messe Düsseldorf, Werner M. Dornscheidt, komt de beursorganisatie hier mee tegemoet aan de wens van de meerderheid van alle bezoekers en exposanten: “Leveranciers krijgen  door deze beursdata extra mogelijkheden om hun nieuwste collecties te tonen.”

Beursdata 2012
De GDS en Global Shoes vinden van 14 tot en met 16 maart 2012  en van 5 tot en met 7 september 2012 plaats. De exacte data voor 2013 staan nog niet vast.