TOP

Moda lanceert nieuw schoenenplatform: Moda Footwear Boutique

Moda komt met een nieuw concept voor schoenen, de Moda Footwear Boutique. Deze 'boetiek' krijgt een centrale plaats op de Britse modebeurs, die plaatsvindt in september.

Beeld: Moda

Met de Footwear Boutique wil Moda een plek creëren waar schoenenprofessionals elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe merken en collecties kunnen ontdekken. En dat in het hart van de beurs; de ‘boetiek’ is handig gelegen naast de Moda Stage, waar kopers de nieuwste trends kunnen bekijken en presentaties en lezingen kunnen bijwonen.

Gevoel van een showroom

Ciro Dunlop, hoofd van Moda Footwear zegt in een aankondiging: “De Footwear Boutique is zorgvuldig samengesteld om retailers bij de inkoop te inspireren. De boetiek biedt het gevoel van een showroom. Maar waar showrooms afhankelijk zijn van merken om hun bestaande klanten en relaties uit te nodigen voor de show, trekt Moda Footwear duizenden belangstellende kopers uit het hele Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, waardoor duurzame contacten worden vergemakkelijkt.”

De Britse modebeurs vindt plaats als onderdeel van de Autumn Fair, een ‘one-stop marktplaats’ met elf sectoren binnen de groepen Home, Gifts en Moda (kleding, schoenen, accessoires, sieraden en horloges). De beurs vindt plaats van 3 tot en met 6 september in NEC Birmingham.