TOP

ISLN van zondag 24 t/m dinsdag 26 februari 2013 in Cast

De Internationale Schoenen & Lederwarenbeurs Nederland (ISLN) vindt van zondag 24 tot en met dinsdag 26 februari 2013 in Cast en het Mercure hotel in Nieuwegein plaats.

Tijdens de ISLN zijn er naast de vaste exposanten in Cast ruim vijftig gastexposanten in het Mercure hotel aanwezig. De leveranciers van schoenen en lederwaren presenteren hun collecties voor herfst-winter 2013-2014.

Op zondag zijn de openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur, op maandag en dinsdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Op de tweede verdieping van Cast is een barista aanwezig om u te voorzien van heerlijke koffie. Voor een gezonde oppepper bent u welkom bij de smoothiebar op niveau 0 bij de doorgang naar de lobby van het Mercure Hotel.

Modeshow
Het Italiaanse schoenenmerk Manas organiseert op maandagavond 25 februari  om 17.00 uur op de eerste verdieping in Cast een Italiaanse modeshow. Gasten krijgen een glas prosecco en verschillende amuses. Na afloop is er een Italiaans diner. Als u bij deze modeshow wilt zijn, kunt u mailen naar info@houseoflabels.nl

Borrel
Na afloop van elke beursdag organiseert Cast op het middenplein rond 17.00 uur een borrel. Onder het genot van (gratis) hapjes en drankjes kunt u hier napraten met collega’s. De muziek tijdens de lunch en borrel wordt verzorgd door zangeres Debora Hulskamp die zichzelf op de vleugel begeleidt.