TOP

Lancering Madden Girl-collectie in Nederland

Het Amerikaanse schoenenmerk Steve Madden lanceert haar lijn voor een jongere doelgroep: Madden Girl, nu ook in Nederland.

De Madden Girl-collectie is lager geprijsd dan de reguliere modellen van Steve Madden. De collectie van Madden Girl voor zomer 2012 bestaat uit slippers, sandalen, pumps  en sleehakken, onder meer verkrijgbaar  felle kleuren als blauw, oranje of rood. 

De Madden Girl-collectie is verkrijgbaar bij Dolcis (57 winkels), Invito (46 winkels) en in de Steve Madden-winkels. De modellen worden ook in de webshops van de verschillende formules verkocht en in de online schoenenwinkel van de Macintosh Retail Groep, Intreza.  

Steve Madden
De Amerikaanse schoenenontwerper Steve Madden startte zijn eigen schoenenmerk in 1990. Zijn eerste winkel werd in 1993 in New York geopend en in 2001 werd de collectie uitgebreid met een mannenlijn.

Macintosh Retail Group
De Macintosh Retail Group lanceerde de Steve Madden-collectie in 2011 in de Benelux. Het schoenenmerk heeft nu vier winkels in Nederland: Rotterdam, Maastricht en Amsterdam (twee filialen).