TOP

Mephisto in LifestyleXperience plus

Waar moet een goede schoen aan voldoen? Dat is een van de vragen die Richard Brekelmans van Mephisto afgelopen weekend beantwoordde in het RTL4-programma LifestyleXperienceplus.

Wie afgelopen zaterdag voor de televisie zat en naar het programma LifestyleXperienceplus keek, zag daarin het merk Mephisto voorbij komen. In een item van drie minuten kwamen de schoenen van het merk in beeld en vertelt agent Richard Brekelmans over de betere schoen in het algemeen en die van Mephisto in het bijzonder. “Op deze manier hopen wij bij te dragen aan de bewustwording bij de consument dat bij de aanschaf van kwalitatief goed schoeisel een goed advies nodig is”, zegt Richard Brekelmans.

Comfortabel én modieus
Met het item in LifestyleXperienceplus bracht Mephisto niet alleen het eigen merk onder de aandacht, maar ook de betere schoendetaillist. “Naast het tonen van Mephisto was mijn doelstelling het promoten van de betere schoenvakdetailhandel met kennis van zaken over pasvorm, leesten en maatsystemen”, zegt Richard Brekelmans, die de televisiekijker er aan het eind van het item ook nog even op wijst dat comfortabele schoenen ook modieus kunnen zijn. “De ‘echt’ goede pasvormschoenen volgen wel degelijk de modetrends en zijn vandaag de dag zeker niet saai! Daarnaast gaat een betere schoen gewoon langer mee.”

De opname voor LifestyleXperience plus heeft plaatsgevonden in de Mephisto Shop in Arnhem. Het interview met Richard Brekelmans werd afgenomen door Anouk van Kooijk.

Voor wie de uitzending heeft gemist: het Mephisto-item is hier te bekijken. Detaillisten kunnen dit eventueel ook gebruiken op hun website, Facebook en/of Twitter.