TOP

Stephan van de Ven terug als agent voor Mephisto

Stephan van de Ven en Mephisto hebben elkaar weer gevonden. Nadat hij afgelopen juni terugtrad als agent voor het Franse comfortschoenenmerk, hebben de partijen hun samenwerking voor het inkoopseizoen van zomer 2024 hervat.

Beeld: Mephisto Nederland

Zijn terugkeer bij Mephisto valt samen met de verhuizing naar een nieuwe showroom in Cast (002 op de begane grond), waar eerder Via Vai zat. Een meer representatieve locatie in het centrum was een langgekoesterde wens, laat Stephan van de Ven in een persbericht weten. “Al vanaf het moment dat ik in 2017 als nieuwe agent de showroom van mijn voorganger betrok.” Ook accountmanager Michel Schoonwater, die al bijna 40 jaar aan Mephisto verbonden is, blijft onderdeel uitmaken van het team.

Nieuwe overeenkomst

Van de Ven legde zijn werkzaamheden voor Mephisto afgelopen juni wegens persoonlijke omstandigheden neer. Op ‘uitdrukkelijk verzoek’ van de directie in Frankrijk zijn de partijen nu een nieuwe overeenkomst aangegaan. Nieuw is dat Van de Ven dit niet langer met zijn agentuur Shoe Support doet, maar onder de vlag van Mephisto Nederland. In die hoedanigheid worden alle bestaande activiteiten voortgezet: de vertegenwoordiging van hoofdmerk Mephisto en de sublabels Mobils, Sano en de ecolijn Nature is Future.

Meer collabs

Ook de samenwerkingen met de bekende sneakerstore Patta en ontwerpduo Schepers Bosman krijgen een vervolg, om naast de bestaande klanten een jonger publiek te bereiken. Mephisto en Patta lanceerden recent nog een gezamenlijke sneakerlijn, de vijfde alweer, een nieuw project met Schepers Bosman is in de maak en wordt op 21 september gelanceerd. Daarnaast wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuw informatie- en serviceplatform voor retailers en consumenten onder het domein mephisto.nl.