TOP

Micam, Mipel en The One Milano in februari 2023 opnieuw samen voor vier dagen

Micam Milano, Mipel en The One Milano hebben de handen weer ineen geslagen. De drie Italiaanse beurzen zijn gezamenlijk te bezoeken van 19 tot en met 22 februari 2023.

Beeld: Micam

Gezien het succes van de laatste editie in september worden de internationale schoenenbeurs Micam Milano, lederwaren en modeaccessoires show Mipel en vrouwenmodebeurs The One Milano opnieuw gelijktijdig georganiseerd. Gedurende vier dagen in februari zijn de beurzen te bezoeken in het Fiera Milano-complex in Milaan.

Het vierdaagse evenement bevestigt het herstel van de bedrijfstakken die vertegenwoordigd zijn op de drie Confindustria Moda-beurzen, zo meldt de organisatie in een persbericht. Door de samenwerkingen kunnen de  synergiën die de afgelopen twee jaar tot stand zijn gekomen, worden gehandhaafd. De nadruk zal in Milaan liggen op Italiaanse mode in combinatie met internationale ontwerpers, zodat een succesvol aanbod ontstaat dat volgens de beursorganisatie ‘zeker veel internationale dealers zal aantrekken in het huidige klimaat van hernieuwd enthousiasme’.

De drie beurzen zullen ook overlappen met de data van Homi Fashion&Jewels (17 tot en met 20 februari) en Lineapelle (21 tot en met 23 februari)

De beurzen zijn geopend van 19 tot en met 22 februari van 9:30 tot 18:30 uur. Op 22 februari sluiten de beurzen om 16.00 uur hun deuren.