TOP

Nieuwe agent voor Camel Active en Snipe in Nederland

De schoenenmerken Camel Active en Snipe hebben een nieuwe agent in Nederland. De Belgische agentuur AD-Value van Alexander Decock is vanaf heden ook verantwoordelijk voor verkoop op de Nederlandse markt.

Minke Haan is aangesteld als vertegenwoordigster in Nederland. Zij was al eerder in dezelfde functie werkzaam bij Pollux bv van Dominic Leijten, die de afgelopen drie jaar Camel Active en Snipe in Nederland aan de vakhandel verkocht.

Volgens de directie van de directie van Gabor Footwear GmbH, de eigenaar van Camel Active en Snipe, is er in uitstekend overleg afscheid genomen van Pollux bv en Dominic Leijten.

Belangrijkste exportmarkt
AD-Value is in België sinds het begin de agent van in het verleden Camel Boots en nu Camel Active. Het merk is in België zeer succesvol en dit land is voor Camel Active de belangrijkste exportmarkt.

Contactgegevens
De collecties van Camel Active en Snipe worden nog steeds in Cast-showroom 458 in Nieuwegein getoond. Minke Haan is bereikbaar op telefoonnummer: 06-19 135 891 of per e-mail: m.haan@gabor.de.