TOP

Nieuwe merken voor Gerard Braam en Frank van Bommel

Aanstaande maandag opent de nieuwe showroom in Cast van Gerards Braam en Frank van Bommel, met daarin hun nieuwe merken Bladelli en Papucei.

De nieuwe showroom in Cast draagt het nummer 368. Braam en Van Bommel presenteren hier vanaf maandag de nieuwe collecties.

Bladelli
Bladelli is het oude merk van Gerard Braam, dat hij nu weer opnieuw op gaat zetten. “We zijn van plan om met Bladelli een product met zeer hoge kwaliteit op de markt te zetten.” Bladelli-schoenen verschijnen in verschillende modellen, waaronder de strakke lange laars. Braam heeft besloten die laarzen te producteren zonder rits. “Maar klanten krijgen bij ons wel de mogelijkheid om er een rits in te laten zetten”, aldus Gerard Braam.

Papucei
Het Roemeense schoenenlabel Papucei ontwikkelden Frank van Bommel en Gerard Braam samen met twee dames. “Dit merk heeft een hoge exclusiviteit in zowel de modellen als de uitstraling, deze schoenen ga je nergens anders tegenkomen in de markt. Ze komen dan ook niet op iedere hoek van de straat te staan.” Alle schoenen binnen de nieuwe collectie van Papucei zijn bewerkt met een gold brush.