TOP

Nieuwe schoenenmerken op Kleine Fabriek

In totaal zullen er tijdens de tiende editie van de Kleine Fabriek die van 10 en 11 januari 2010 in de Rai in Amsterdam plaats vindt ruim 400 (inter)nationale merken aanwezig zijn.

Naast een groot aantal leveranciers van kinderkleding tonen meer dan dertig kinderschoenenmerken en kinderkledingmerken met schoenen hun nieuwe collecties voor herfst/ winter 2010/2011.

Merken als Converse, Shoesme, Tip Toey Joey, Bobux en Boumy zijn vertrouwde merken op de Kleine Fabriek.

Primeur
Shoesme komt tijdens deze beurs met een primeur: de Baby-Flex-collectie. De soepele eerste lopers hebben dezelfde look als de bekende Baby-Proof-collectie. De lijn is ontwikkeld om de collectie in de onderbouw qua prijs en maat nog completer te maken.

Nieuwkomers op de kindermodebeurs zijn: Le Coq Sportif, Pantofola d’Oro, Little Basics, Bear Feet, Penelope Wildberrry en Start-rite.

Blote voetjes
Het Amerikaanse schoenenmerk Bear Feet startte in 1985 met het fabriceren van soepele kinderlaarsjes. De merknaam verwijst naar het lopen op blote voetjes. De schoentjes in maat 0 tot 35 zijn zacht en flexibel. Ze zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke of biologisch verantwoorde materialen en hebben een funky uiterlijk.

Breedtematen
Al sinds 1921 maakt het Britse merk Start-rite kinderschoenen volgens drie vaste principes: pasvorm, kwaliteit en duurzaamheid. Naast hele en halve maten, zijn er ook zes verschillende breedtematen verkrijgbaar.