TOP

Omoda introduceert kinderkleding en eigen vrouwenmodelijn

Omoda breidt het aanbod verder uit. De mode- en schoenenretailer brengt voortaan ook kleding voor kinderen van alle leeftijden. Ook kondigt Omoda de eerste kledinglijn van het eigen merk Notre-V aan.

Beeld: Omoda

Omoda verkocht al schoenen, tassen en accessoires voor de kinderen en daar is deze week een kledingcollectie bijgekomen, die vooralsnog alleen online wordt verkocht. ”Vorig jaar voegden we vrouwen- en mannenkleding toe aan onze collectie, maar zonder kinderkleding voelde het nog niet compleet. Nu we ook kinderkleding in de collectie hebben, is Omoda de fashionstore met complete outfits voor iedereen – van baby’s tot volwassenen”, stelt CEO Jan Baan in een aankondiging.

Brede selectie

De kinderkledingcollectie loopt van de kleinste babymaat 46 tot de grootste kinderkledingmaat 176. Voor die verschillende leeftijdsgroepen is een uitgebreid merkenpakket samengesteld. Inkoper Mascha van Orsouw licht toe: ”We hebben een brede selectie gemaakt van uiteenlopende merken. Zo hebben we bekende, grote merken en premium merken in onze collectie, maar ook de wat kleinere nichelabels hebben een belangrijke plek.”

Eigen kledinglijn

Ook kondigt de mode- en schoenenretailer de eerste kledinglijn van Notre-V aan. Het is een eigen label van Omoda (als je Notre-V achterstevoren leest, krijg je de naam van oprichtersfamilie Verton), voor en door vrouwen en richt zich op dames van verschillende leeftijden die graag met de trends meegaan.

Notre-V is begonnen met schoenen, tassen en sieraden, maar dit jaar is ook kleding aan de collectie toegevoegd. De kledingcollectie is vanaf het najaar exclusief verkrijgbaar bij Omoda in de onlineshop.