TOP

Ook Kangaroos en Flipflop lanceren webshops

Het Duitse Bernd Hummel Holding heeft twee webshops gelanceerd voor de verkoop van Kangaroos en Flipflop in Duitsland en Oostenrijk.

Bernd Hummel Holding is licentiehouder in zestien Europese landen van onder andere Kangaroos. In de Duits-en Engelstalige webshop wordt de complete Kangaroos-collectie verkocht; zowel schoenen en kleding als accessores.  

Bij de ontwikkeling van het concept voor deze online winkel is, behalve met de eigenschappen van Kangaroos, ook rekening gehouden met de andere merkformules van de Bernd Hummel Holding. Hetzelfde shopconcept is ook toegepast voor de schoenen, kleding en accessores van het merk Flipflop.

Social communities
Bernd Hummel Holding en het Nederlandse full-service internetbureau Strawberries hebben gezamenlijk het concept voor de online Kangaroos- en Flipflop-winkels ontwikkeld. De webshops zijn volledig geïntegreerd met de Duitse logistieke service provider Dohmen. Ook is het e-commerce platform geïntegreerd met verschillende sociale netwerk-sites als Facebook en Twitter.

Het Amsterdamse bureau Strawberries heeft eerder ook websites en -shops gerealiseerd voor V&D, Adidas, Dolcis, Manfield, Pro, Bandolera en Invito.