TOP

Rotterdamse sneakerwinkel Pirri opent tweede vestiging in Amsterdam

Na een vestiging in Rotterdam, breidt sneakerwinkel Pirri haar imperium uit met een nieuwe vestiging in het bruisende centrum van Amsterdam. Met deze nieuwe locatie brengt Pirri het meest uitgebreide assortiment sneakers van het land en de grootste exclusieve sneaker wall naar de hoofdstad.

Foto: Eigenaren Teun van Wijk en Floris Pierik, credits: Pirri

Voor mede-eigenaar van Pirri, Teun van Wijk, is een nieuwe vestiging in de hoofdstad een logische stap: “De liefde en support die we in Rotterdam hebben ervaren sinds onze opening in mei 2021 is overweldigend. Amsterdam zat altijd al in ons hoofd, de bruisende energie van de stad, de diepgewortelde liefde voor hiphop en skateboarden – het voelt als een logische volgende stap en ik ben enorm trots dat we mogen zeggen dat we hier de grootste exclusieve sneaker wall van Nederland hebben neergezet.” 

Pirri is bekend geworden in de sneakerwereld dankzij hun vernieuwende marketingbenadering. Door viral social media filmpjes is de winkel in no-time in de schijnwerpers gezet. Bovendien is de winkel populair in zowel de hiphop- als de skateboardscene, waardoor het een bruisende ontmoetingsplek is geworden voor liefhebbers van cultuur en mode.

De winkelopening zal zaterdag 16 september om 12 uur op Nieuwezijds Voorburgwal 262 plaatsvinden. Er zullen verschillende Dj’s aanwezig zijn, er zal 2500 euro aan exclusieve sneakers worden weggegeven en de grootste exclusieve sneaker wall van Nederland zal onthuld worden.