TOP

SBS6 volgt schoenenondernemer Jamie Faber in nieuwe realityshow

Jamie Faber, de oprichter en CEO van schoenenmerk So Jamie, is een van de zes ondernemers die vanaf 25 november worden gevolgd in de nieuwe realityshow Goud Zuid.

Foto’s: William Rutten

Goud Zuid draait om zes bevriende zakenvrouwen die zowel zakelijk als privé een kijkje in hun levens geven. De serie belooft ‘extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en altijd champagne binnen handbereik’ in en om de meest welvarende wijk van Amsterdam, Oud-Zuid.

Schoenenondernemer Jamie Faber (rechts op de foto) is een van de deelnemers. Ze is CEO van vrouwen- en kinderschoenenmerk So Jamie, dat ze in 2013 oprichtte. Kijkers volgen haar bij haar doel om het label verder uit te breiden. Faber en SBS6 zijn overigens geen onbekenden. Ze was al eens te zien het programma Steenrijk Straatarm en werkte als stylist voor de televisiezender.  

Lees ook: wie is Jamie Faber van So Jamie? ‘Als Ajaxsupporter ben ik bijna hooligan-fanatiek’

Tweelingzus Gini Faber, die in het vastgoed zit, is eveneens in de serie te zien. De vier andere hoofdrolspelers zijn Nancy Suurhoff, die dwergkeeshonden fokt en een trimsalon runt, mondzorgkundige Lilian Dziedzic, Dionne Schulf van marketingbureau Friends of the Brands en restaurantmanager Daniella Merringer.

Goud Zuid is vanaf vrijdag 25 november om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6 en via kijk.nl.

Jamie Faber, So Jamie.