TOP

vanHaren is Beste Werkgever Retail 2011

vanHaren is donderdag 29 september uitgeroepen tot "Beste Werkgever Retail 2011" en behoort wederom in 2011 tot de top 10 van beste werkgevers van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse medewerkersonderzoek van onderzoeksbureau Effectory waaraan 300.000 medewerkers hun eigen werkgevers beoordelen.

Bij de retailers scoorde vanHaren het beste. Het schoenenbedrijf mag zich nu al vier jaar op rij een van de Beste Werkgevers noemen.

Blij verrast
Directeur Krein Bons is blij met dit resultaat: “Dat we vorig jaar een 8,1 kregen van onze medewerkers was geweldig, maar om dan nu een 8,2 te krijgen is nog veel waardevoller. Het geeft aan dat wij de goede lijn hebben kunnen vasthouden. We zijn dus blij verrast. Onze intentie is altijd om het beter te doen. We hebben wat we zelf vonden dat verbeterd kon worden gelegd naast het medewerkersonderzoek van vorig jaar en daar zijn we ook daadwerkelijk mee aan de slag gegaan.”

Bedrijfswaarden
“We hanteren vijf bedrijfswaarden: klantgericht, resultaatgericht, plezier, openheid en samenwerken. Bij ons is iedereen leidinggevend en iedereen werknemer. Bij ons móet je niet werken, bij ons wíl je werken.”

Grootste schoenenretailer
Met 137 filialen en ruim 1.550 medewerkers is vanHaren één van de grootste schoenenretailers in Nederland. vanHaren behoort sinds 1985 tot de Deichmann-groep. Het Duitse bedrijf heeft 3000 winkels in 22 landen en is daarmee de grootste schoenenretailer in Europa.