TOP

Zuid Afrikaans merk Bokkies nieuw in Nederland

Het Zuid Afrikaanse merk Bokkies komt naar Nederland. Het label maakt laarzen, tassen en riemen. De laarzen staan volgens Bokkies garant voor altijd warme voeten. Het merk zal vertegenwoordigd worden door Marloes van Kooten.

De laarzen van Bokkies worden gemaakt van Nguni (koeien)- en springbokleder met vacht, in combinatie met leer. De vacht wordt origineel gebruikt, maar ook bewerkt met luipaard, zebra, cheetah en metallic prints.

Herfstcollectie 2011
De herfstcollectie 2011 van het Zuid Afrikaanse merk bestaat vooral uit hoge laarzen met wikkelbanden van gevlochten leer of van hetzelfde materiaal als de vacht van de laars.

Daarnaast zijn er voor deze collectie enkellaarsjes ontworpen met details van een lederen paardenhoofdstel. Binnen de collectie kan de klant kiezen voor langharige of kortharige laarzen.

Riemen en tassen
De riemen en tassen zijn gemaakt van felgekleurde ponyharen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende prints. De collectie is zo ontworpen dat de laarzen, tassen en riemen met elkaar gematcht kunnen worden.

Meer informatie: Marloes van Kooten, telefoon: 0622-396 289 of e-mail: marloes@bokkies.com